Du er landet på Sengeslange.dk, det helt rigtige sted at finde Filibabba sengeslange. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Filibabba sengeslange tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Filibabba – Sengeslange – Ræven Freya – Mørk Orange

  • Dagens pris: 382,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599.95, nu kun 382,-.
    Du sparer 217 kr. / 36 %
  • Fundet hos Mammashop.dk
  • Mærke: Filibabba

Sidste produkt på vores liste er Filibabba – Sengeslange – Ræven Freya – Mørk Orange som vi har fundet til 382,- hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sjov og lidt anerledes sengeslange fra Filibabba.
Freya the fox er en lang håndlavet, strikket ræv, der kan bruges som sengeslange eller til timevis af leg.
Består af:Ræven er strikket i blødt 100% økologisk bomuld med fin struktur, og fyldt med 100% gena…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Filibabba sengeslange i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Filibabba sengeslange:

Dyreste Filibabba Sengeslange på listen er Filibabba – Sengeslange – Ræven Freya – Mørk Orange fra Mammashop.dk med en pris på 382.00. Billigste udvalgte Sengeslange er Filibabba – Sengeslange – Ræven Freya – Mørk Orange som du kan købe for 382.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Filibabba Sengeslange vi har fundet koster i gennemsnit 382 kr.
Ovenstående Filibabba Sengeslange data og priser er hentet fra 5 butikker (Mammashop.dk, Coolshop.dk, MamaMilla.dk, Loukrudt, Naturebaby.dk). Alle Filibabba Sengeslange tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengeslange guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengeslange blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengeslange: